Munkatársak

Dr. Rózsa Annamária

fogszabályozó fogszakorvos, fogorvos

Területe: fogszabályozás

Dr. Rózsa Annamária vagyok, fogszabályozó szakorvos. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Ezt követően általános fogorvosként, és fogszabályozó rezidens orvosként dolgoztam, majd kiváló eredménnyel fogszabályozó szakvizsgát tettem. Fő szakterületem az esztétikai fogászat, fogpótlások készítése, illetve a fogszabályozás.

Számomra fontos a szakmai felkészültség, a precizitás, és a kiváló kommunikáció a pácienseimmel. Célom egy olyan barátságos és kellemes környezetben dolgozni, ahol a fogászati beavatkozások örömmé válnak, mind a gyermekek, mind a felnőttek számára egyaránt.

Dr. Gécs Péter

dentoalveolaris sebész, szájsebész fogszakorvos

Területe: szájsebészet, protetika, implantáció

A fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem meg. Már az egyetem során a szájsebészet felé fordult az érdeklődésem. 

Diplomám megszerzése után a Veszprém Megyei Kórház Arc,- Állcsont és Szájsebészeti osztályán dolgoztam rezidensként és szakorvosként 2013-2019-ig.

Számomra fontos a precíz, minőségi munka és szeretném elérni azt, hogy a pácienseim frusztráció nélküli, könnyed hangulatban történő kezeléseken vegyenek részt, hogy később bátran és magabiztosan merjenek beülni a fogorvosi székbe.Dr. Révész Bence

fogpótlástan és konzerválófogászat fogszakorvos, dentoalveolaris sebész szájsebész fogszakorvos

2006-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Már az egyetemi évek alatt körvonalazódott bennem az a szakmai cél, hogy a biológiai határok figyelembevételével és a legújabb tudományos eredmények alkalmazásával a hozzám forduló páciensek a legmegfelelőbb ellátásban részesüljenek. Az elmúlt közel másfél évtized alatt kiemelt figyelmet fordítottam arra, hogy a sokszor reménytelennek gondolt fogaknak is új esélyt adhassak és a már korábban elvesztett fogak pótlására a legoptimálisabb alternatívát nyújthassam. Ennek érdekében rendszeres résztvevője vagyok endodontiai és implantológiai témájú szakmai továbbképzéseknek. 2010-ben Konzerváló fogászat és fogpótlástan, 2018-ban Dentoalveoláris sebészetből szakvizsgáztam kiváló eredménnyel.

László Ramóna

fogászati szakasszisztens