Munkatársak

Dr. Freund Dávid

fogorvos

Summa cum laude minősítéssel végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 

Már az egyetemi éveim alatt is arra törekedtem, hogy a pácienseimet fájdalommentes kezelésben részesítsem. A konzultációk során fontosnak tartom, hogy a szükséges kezelésekről érthető és teljeskörű felvilágosítást adjak, így bevonva a pácienst a kezelési terv felállításába. A fogászati ellátás minőségét tudásom folyamatos bővítésével igyekszem magas szinten tartani. Kiemelt érdeklődéssel fordulok a parodontológia, konzerváló fogászat és a fogpótlástan felé.  

Dr. Gécs Péter

dentoalveolaris sebész, szájsebész fogszakorvos

A fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem meg. Már az egyetem során a szájsebészet felé fordult az érdeklődésem. 

Diplomám megszerzése után a Veszprém Megyei Kórház Arc,- Állcsont és Szájsebészeti osztályán dolgoztam rezidensként és szakorvosként 2013-2019-ig.

Számomra fontos a precíz, minőségi munka és szeretném elérni azt, hogy a pácienseim frusztráció nélküli, könnyed hangulatban történő kezeléseken vegyenek részt, hogy később bátran és magabiztosan merjenek beülni a fogorvosi székbe.Dr. Révész Bence

fogpótlástan és konzerválófogászat fogszakorvos, dentoalveolaris sebész szájsebész fogszakorvos

2006-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Már az egyetemi évek alatt körvonalazódott bennem az a szakmai cél, hogy a biológiai határok figyelembevételével és a legújabb tudományos eredmények alkalmazásával a hozzám forduló páciensek a legmegfelelőbb ellátásban részesüljenek. Az elmúlt közel másfél évtized alatt kiemelt figyelmet fordítottam arra, hogy a sokszor reménytelennek gondolt fogaknak is új esélyt adhassak és a már korábban elvesztett fogak pótlására a legoptimálisabb alternatívát nyújthassam. Ennek érdekében rendszeres résztvevője vagyok endodontiai és implantológiai témájú szakmai továbbképzéseknek. 2010-ben Konzerváló fogászat és fogpótlástan, 2018-ban Dentoalveoláris sebészetből szakvizsgáztam kiváló eredménnyel.